GetenFrida

Nyår med familjen
Detta nyåret kommer jag att bryta den traditionen jag skaffat mig. Jag kommer inte att fira med kompisarna som jag gjort i fem år, hade blivit det sjätte nu, utan med familjen uppe hos Sofia, Johan och barnen i deras hus. Med god mat, skridskoåkning, korvgrillning och en mysig dag och kväll med familjen! Hur ska ni fira nyår och inleda det nya året?
 
Acer
Efter jobbet idag ååkte jag ut till mormor och morfar och hade det trevligt innan jag åkte ut till torp för att handla lite inför imorgon och hämta ut min nya dator som jag köpte häromdagen. Sjukt nöjd! Riktigt snygg och smidig och mycket bättre än min förra. Denna är en 13.3 tummare vilket känns skönt nu när jag ska iväg, då är den inte så onödigt stor. Plus att det är så grymt mycket bättre batteritid. Nu gäller det bara att jag ska lära mig den och windows 8. Någon som har några tips? Så skönt att ha en hel dator nu! 
 
Vitt och kallt
Idag mötte jag upp Jessica på kampen så åkte vi ut till Skeppsviken och tog lite kort på snön, isen och den fina himlen. Det var dock lite mörkare än jag tänkt men det blev några fina bilder ändå. Och ut på isen gick vi allt. Så fint och mysigt att snön äntligen har kommit med kylan!