GetenFrida

NyÄr med familjen
Detta nyÄret kommer jag att bryta den traditionen jag skaffat mig. Jag kommer inte att fira med kompisarna som jag gjort i fem Är, hade blivit det sjÀtte nu, utan med familjen uppe hos Sofia, Johan och barnen i deras hus. Med god mat, skridskoÄkning, korvgrillning och en mysig dag och kvÀll med familjen! Hur ska ni fira nyÄr och inleda det nya Äret?
 
Acer
Efter jobbet idag ÄÄkte jag ut till mormor och morfar och hade det trevligt innan jag Äkte ut till torp för att handla lite inför imorgon och hÀmta ut min nya dator som jag köpte hÀromdagen. Sjukt nöjd! Riktigt snygg och smidig och mycket bÀttre Àn min förra. Denna Àr en 13.3 tummare vilket kÀnns skönt nu nÀr jag ska ivÀg, dÄ Àr den inte sÄ onödigt stor. Plus att det Àr sÄ grymt mycket bÀttre batteritid. Nu gÀller det bara att jag ska lÀra mig den och windows 8. NÄgon som har nÄgra tips? SÄ skönt att ha en hel dator nu! 
 
Vitt och kallt
Idag mötte jag upp Jessica pÄ kampen sÄ Äkte vi ut till Skeppsviken och tog lite kort pÄ snön, isen och den fina himlen. Det var dock lite mörkare Àn jag tÀnkt men det blev nÄgra fina bilder ÀndÄ. Och ut pÄ isen gick vi allt. SÄ fint och mysigt att snön Àntligen har kommit med kylan!