GetenFrida

Fredag
Efter jobbet idag så mötte jag upp Jessica på stan för att köpa några saker inför imorgon. Sen hämtade mamma, Emma och Mira mig så åkte vi hem till Sofia med familj. Vi har ätit gott älgkött med hasselbackspotatis, gjort chokladbollsspindlar, myst med kycklingar och katter, blivit målade i ansiktet och nu ser vi på Hellenius hörna. 
 
På jobbet förut så ringde ett okänt nummer och det visade sig vara Näl som hade en tid till mig att plocka ut en av mina visdomständer. På måndag runt halv nio ska den ena ut vilket ska bli väldigt skönt! Dom hade gärna fått ta ut båda samtdigt men får ta en i taget. Ska bli skönt när dom är ute. Får se hur ont det gör men det går nog bra! 
 
Nu ska jag strax sova, är trött efter en veckas jobb. Så ska bli skönt med helg nu. Får se när jag jobbar nästa gång, får hoppas att det blir någon gång nästa vecka. Har vart en bra vecka och den är inte riktigt slut än. Hoppas att ni får en bra helg!
 
Jag
Jag har under en längre tid, och kämpar fortfarande med det, inte tyckt om mig själv. Framförallt min kropp och mitt utseende. Det var endast få stunder jag kunde känna någon glädje över mig själv. Men för var dag börjar jag känna mig mer och mer självsäker, dock växlar det många dagar så som humöret. 
 
Jag måste lära mig att älska mig själv, att tycka om det jag ser i spegeln, på bilder och det jag visar utåt, hur ska jag annars kunna förvänta mig att någon annan gör det. Jag måste känna mig bekväm i mig själv, oavsett om jag är själv eller bland folk. Och framförallt så måste jag sluta jämföra mig med folk. Det finns mer till livet än vad det ser ut, mer än det yttre. Jag har lyckats bli hälsosammare, gå ner i vikt och bli mer bekväm i mig själv, men jag har en lång bit kvar att gå innan jag kan säga att jag tycker om varje del av mig själv. Jag kommer nog alltid att ha något att kämpa med, något jag nte riktigt är nöjd med. Men jag kommer definitvit komma till det stadiet då jag har många fler bra dagar än dåliga. Motgångar har vi alla det är bara hur man tar tag i dem och löser de som är det viktigta. Man får inte tillåta sig själv att ta åt sig av motgångarna mer än att man blir starkare av dem. 
 
Jag har lite mage och mina lår är inte direkt små, men jag har en kropp som orkar med min vardag med träning, jobb och annat. Jag har en kropp jag borde vara stolt över men som jag bara kan hitta massa fel på. Ingen är helt nöjd med sig själv men man kan alltid jobba med det, och det blir bättre med tiden. Har gått från att tycka att jeans är det jobbigaste man kan köpa till att det är ganska kul. Jag har lyckats bli mer och mer nöjd med mig själv med tiden. Att inse att man gör sitt bästa och att det tar tid gör att man orkar med några motgångar så länge man känner att det ändå går åt rätt håll. Hoppas ni tycker om er själva och att ni är snälla mot eran kropp, den gör så gott den kan!
 
Some place to live
Hittade en väldigt fin lägenhet i Stockholm. Hade gärna bott i denna. Det är en trevånad lägenhet med underbart kök och fantastiska sovrum. Hade jag haft några miljoner över hade jag nog haffat denna. Ni kan kolla på lägenheten här.