GetenFrida

Diamant
Dessa Ă€r mina senaste fynd. En vĂ€ldigt söt blus med moln, en underbart fin lampa och ett par svarta höga jeans som jag behövt nya ett tag. Riktigt nöjd! Lampan har jag dock ingen plats för nu men det grer sig! Kommer med tiden. Mina svarta jeans jag har har gĂ„tt sönder rĂ€tt mycket sĂ„ var pĂ„ tiden att jag köpte nya, sĂ„ jag kan variera mig lite pĂ„ jobbet och inte bara ha blĂ„a jeans eller ett par gamla tunna byxor. Och man behver alltid en fin blus som tjej! Allt kommer att anvĂ€ndas flitigt (nĂ€r jag fĂ„r upp lampan). Älskar diamantlampor!
Liseberg med en fin vÀn
IgÄr Äkte jag och Ellen till Liseberg och tog en runda pÄ stan vilket var vÀldigt roligt. Det var lite spontant men kunde inte blivit bÀttre! Vi Äkte lite, spelade lite och Ät massa god glass. Jag lyckades till och med vinna en andra vinst pÄ Center. Det var en vÀldigt trevlig dag och jag fick med mig en blus och en lampa hem. VÀldigt nöjd! Ni fÄr se bilder pÄ det snart. 
Lördag
Det var riktigt roligt att bowla. Trevligt att bara vara med familjen! Jag kan vara ganska tĂ€vlingsinriktad men jag brydde mig inte om poĂ€ngen vilket var vĂ€ldigt skönt, bara ha trevligt med familjen. Lucas var riktigt duktig pĂ„ att bowla! Åt vĂ€ldigt god tacosbuffĂ© och drack cola som jag skulle dela med Magnus. Efter det hĂ€mtade jag Johanna sĂ„ Ă„kte vi till Jessica och hade det riktigt trevligt tillsammans med nĂ„gra andra. 
Och nu ska jag göra mig iordning för att Äka till Liseberg, jippie!