GetenFrida

InvÀntar besök
NU sitter jag i soffan och ser pĂ„ film. Är vĂ€ldigt trött i kroppen dĂ„ jag har sprungit upp och ner för trapporna dĂ„ jag har tvĂ€ttat, stĂ€dat och bĂ€ddat. TvĂ€ttade alla lakan till alla sĂ€ngarna och bĂ€ddat rent dem plus tvĂ„ extra madrasser. SĂ„ nu Ă€r allt klart inför besöket ikvĂ€ll. Ska bli sĂ„ himla roligt att fĂ„ hit familjen! 
Detta fick jag skickat till mig av Emma för en liten stund sen. SÄ himla söt lillasyster jag har. LÀngtar sÄ tills jag möter dem pÄ Liverpool street. Ska bli en vÀldigt mysig helg tillsammans med familjen! 
 
 
Bilar
Jag har ikvÀll Àtit upp mitt bil-förrÄd. Men det gör inget för imorgon kommer nÀstan hela min familj hit. Det ska bli sÄ himla roligt! Att fÄ visa dem hur jag bor och hur jag har det. Det kommer bli fullt hus dÄ det Àr Ätta personer som kommer hit. Men det Àr vÀrt det. Att fÄ umgÄs med familjen hÀr i London. VÀrdfamiljen Äker till Sverige imorgon och min familj kommer hit. KÀnns sÄ konstigt att det redan Àr sista helgen i augusti. Tiden gÄr sÄ himla fort! Hoppas pÄ att helgen gÄr lite lÄngsammare sÄ att vi hinner med det vi vill göra och att njuta av tiden tillsammans! Nu ska jag sova. 
 
Att leva som aupair
Att jobba som aupair kan verkligen ta pÄ ens krafter. Att ta hand om barn hela dagarna och inte riktigt ha nÄgot stÀlle att ordentligt kunna slappna av pÄ. Men Ä andra sidan Àr livet helt underbart. Att fÄ finnas med nÀr barnen vÀxer upp och ha möjligheten att lÀra dem nÄgot och lÀra kÀnna dem. Jag har fÄtt den underbara gÄvan att fÄ bo tillsammans med denna fina familjen och fÄ se deras tvÄ söta flickor vÀxa upp. Dagarna blir Ànnu roligare nÀr flickorna knackar en pÄ axeln och har glasögon och lÄtsasnÀsa och skrattar sitt hÀrliga skratt. K och J kan verkligen gÄ mig pÄ nerverna men att fÄ uppleva allt det roliga varje vecka och att fÄ se dem utvecklas övervÀger verkligen allt det dÄliga! Jag kommer aldrig att glömma min tid som aupair och jag kommer alltid att ha ett extra hem bÄde i England och i familjen (hoppas jag). Kommer verkligen sakna dem nÀr det Àr dags att sÀga hejdÄ. Mina tokiga söta flickor!