GetenFrida

En dag i snön
IgÄr innan mamma kom och hÀmtade Mira gick vi till fotbollsplanen bortanför Agneberg för att busa lite med Charlie. Han Àr helt galen i snö sÄ Sara kastade lite snö som han hoppade efter. Mira tyckte det var vÀldigt roligt att fÄ mysa med Charlie lite! NÀr vi kÀnde oss lite frusna gick vi hem och Ät lunch och sen kom mamma. DÄ gick Sara och jag ner pÄ stan och gjorde lite Àrenden innan vi mötte upp mamma och Mira igen som vart och klipprt sig för att Äka ut till mormor och morfar en stund. DÀr var Àven Sofia och barnen vilket var roligt! Lucas satt och skrev alla tal upp mot 100 och Sara och jag hjÀlpte honom med vilka siffror det skulle vara. Sen Äkte Sara och jag hem till pappa dÀr vi kollade pÄ lÀgenheter och sökte jobb. FÄr hoppas vi hittar nÄgot snart!
 
TvÄ fröknar
IgÄr vaknade jag tidigt för att köra Emma till jobbet sÄ att vi kunde ha för att Äka till Uddevalla under dagen. Jag fick se en vÀldigt fin soluppgÄng pÄvÀgen hem. NÀr jag kom hem hade vi en lugn morgon hemma innan vi Äkte till TvÄ Fröknar för att fika och kolla lite. Jag hade aldrig vart dÀr förut sÄ det var roligt att se. Blev sugen pÄ att köpa mycket! Efter TvÄ Fröknar Äkte vi till torp dÀr jag mötte upp Johanna och Malin för att handla mat till nyÄr och sen Äkte Sara, Mira och jag hem till pappa dÀr vi skulle sova dÀr. Det var mysigt att ha Mira över natten!
Nu sitter Sara, pappa och jag och ser pÄ San Andreas vilket Àr en riktigt bra film! 
 
Tre nya bilder
Bytte bilder i headern hÀromdagen. Tyckte det var dags för lite förÀandring dÄ de tvÄ vÀnstra bilderna Àr nÄgra Är gamla. 
Sitter hemma och söker lite jobb och hoppas pÄ det bÀsta. Ska om en liten stund bli hÀmtad av morfar för att följa med hem till dem. Sen vid fem kommer Emma och hÀmtar mig sÄ ska jag hem till mamma.