GetenFrida

En dag i snön
Igår innan mamma kom och hämtade Mira gick vi till fotbollsplanen bortanför Agneberg för att busa lite med Charlie. Han är helt galen i snö så Sara kastade lite snö som han hoppade efter. Mira tyckte det var väldigt roligt att få mysa med Charlie lite! När vi kände oss lite frusna gick vi hem och åt lunch och sen kom mamma. Då gick Sara och jag ner på stan och gjorde lite ärenden innan vi mötte upp mamma och Mira igen som vart och klipprt sig för att åka ut till mormor och morfar en stund. Där var även Sofia och barnen vilket var roligt! Lucas satt och skrev alla tal upp mot 100 och Sara och jag hjälpte honom med vilka siffror det skulle vara. Sen åkte Sara och jag hem till pappa där vi kollade på lägenheter och sökte jobb. Får hoppas vi hittar något snart!
 
Två fröknar
Igår vaknade jag tidigt för att köra Emma till jobbet så att vi kunde ha för att åka till Uddevalla under dagen. Jag fick se en väldigt fin soluppgång påvägen hem. När jag kom hem hade vi en lugn morgon hemma innan vi åkte till Två Fröknar för att fika och kolla lite. Jag hade aldrig vart där förut så det var roligt att se. Blev sugen på att köpa mycket! Efter Två Fröknar åkte vi till torp där jag mötte upp Johanna och Malin för att handla mat till nyår och sen åkte Sara, Mira och jag hem till pappa där vi skulle sova där. Det var mysigt att ha Mira över natten!
Nu sitter Sara, pappa och jag och ser på San Andreas vilket är en riktigt bra film! 
 
Tre nya bilder
Bytte bilder i headern häromdagen. Tyckte det var dags för lite föräandring då de två vänstra bilderna är några år gamla. 
Sitter hemma och söker lite jobb och hoppas på det bästa. Ska om en liten stund bli hämtad av morfar för att följa med hem till dem. Sen vid fem kommer Emma och hämtar mig så ska jag hem till mamma.