GetenFrida

Lördag och rumpont
Idag har jag strosat runt pÄ stan. Det har vart lite smÄregnigt och mulet idag, men inget man inte klarar av. Jag var dock vÀldigt klumpig innan jag Äkte till stan. Jag hade gjort mig iordning och skulle gÄ ner för trappan sÄ ramlar jag och studsar ner pÄ rumpan typ halva trappan innan jag fick stopp. Kan sÀga att jag fick rÀtt ont i rumpan. Har vart nÀra pÄ att ramla i den förut, men fick tag i sista sekund dÄ vilket jag inte fick denna gÄngen. Har gjort lite ont att trava runt pÄ stan men gick ganska bra, blev vÀrre nu nÀr jag kom hem. FÄr hoppas att det bÀttre tills imorgon dÄ jag ska ut och strosa pÄ stan igen. PÄ andra stÀllen jag vart förut sÄ det ska bli trevligt. 
Detta blev min otroligt nyttiga lunch. Den var helt okej men Ät inte upp hela för jag tröttnade pÄ den haha. FÄr se till att det blir nÄgot nyttigare imorgon. 
 
Frulle
Idag gjorde jag blĂ„bĂ€rspannkakor till frulle. Dom blev vĂ€ldigt goda, dock lite smaklösa dĂ„ jag inte hade i nĂ„got vaniljpulver. Men gott att passa pĂ„ nĂ€r jag har carb day. Hur ser eran frukostrutin ut? Äter ni samma varje morgon eller mixar ni upp med olika frukostar?
 
Tygspaning
NU ska jag Äka in till stan för att kolla upp nÄgra tygaffÀrer som jag letat fram samt kolla priser i nÄgra frisörsalonger. FÄr se om det finns nÄgon billig och bra som har tid i slutet av mars. Jag har inte bestÀmt mig pÄ hur jag vill att klÀnningen jag ska ha pÄ bröllopet ska se ut, men tÀnkte att jag kanske fÄr nÄgra ideer nÀr jag kollat lite pÄ tyger. Börjar nÀrma sig nu sÄ fÄr snart börja med min klÀnning! Ska sy skjortorna till pojkarna oxÄ men det tar inte sÄ lÄng tid nÀr jag fÄtt fram rÀtt mönster och sÄ. Det regnar lite idag, men inte sÄ farligt sÄ det gör inte sÄ mycket, peppar peppar. Vad ska ni göra idag?