GetenFrida

Australian shepherd
Kolla pĂ„ dessa sötnosar. Följer nĂ„gra pĂ„ instagram som har australian shepherds och de Ă€r hur söta som helst! Är sĂ„ himla sugen pĂ„ att skaffa en sĂ„n nĂ€r och om jag sjĂ€lv skaffar hund. SĂ„ himla mysiga och gulliga. Jag har dock dĂ„lig koll pĂ„ hur hunden Ă€r mentalt, sĂ„ om ni vet nĂ„got fĂ„r ni gĂ€rna berĂ€tta hur dom Ă€r. SĂ„ underbart fluffig!
 
Burger
Detta med en bit stekt köttfĂ€rs mellan tvĂ„ brödbitar och lite kraffs dĂ€r i mellan. Det kan vara en av de bĂ€sta uppfinningar som nĂ„gonsin uppfunnits. Jag har verkligen fĂ„tt en dille pĂ„ burgare. SĂ„ fruktansvĂ€rt gott. Blir sugen pĂ„ det hela tiden och det Ă€r inte obegripligt. Är det nĂ„gon mer som inte kan slita sig frĂ„n att drömma om hamburgare? Eller har ni nĂ„got annat att drömma om? Sitter och ser pĂ„ Burlesque, grymt bra film, och ska strax sova. Hoppas att jag fĂ„ sova ut och hoppas pĂ„ att jag mĂ„r lite bĂ€ttre imorgon. FĂ„tt en liten förkylning, men inget som lite sömn inte kan bota. Och imorgon behöver jag inte upp sĂ„ fort jag hör ungarna, lite skönt hehe. Gonatt!
 
A cute little friend
Idag gick vi till Kelsey park efter att vi Àtit frukost. Det var mulet pÄ morgonen men klarnade upp lagom till att vi gick ut. Det var dock grymt kallt. Jag hade pÄ mig dubbla sockar, tights under byxorna och en kofta under jackan, men frös ÀndÄ. Men det va skönt att det inte regnade eller blÄste iaf. Efter att vi vart pÄ parken gick vi och handlade mat som vi skulle laga pÄ kvÀllen.
Det Àr lite roligt att ekorrarna nÀstan inte Àr rÀdda alls. Men gu vad de Àr snabba! Men söta smÄ gnagare!