GetenFrida

Sista dagen i Spanien
HÀr kommer lite bilder frÄn huset, tog inte sÄ mÄnga sÄ det egentligen inte var nÄgot speciellt med huset. Men hÀr har ni bilder pÄ mitt rum och mitt pyttelilla badrum (men klagar inte dÄ det Àr vÀldigt skönt med ett eget!).
Bild pÄ den trappan dÀr flest hÀngde dÄ det var endast hÀr, pÄ trappsteg 2 uppifrÄn och nerifrÄn, som wifit fungerade (om det fungerade alls) vilket var vÀldigt bökigt. 
VÄra söta grannar. TvÄ underbart söta föl. De hade nÀstan inget att Àta sÄ jag gick och plockade en bunke full med Àpplen frÄn ÀppletrÀden och matade dem med. Fölen ville dock inte ha nÄgra men de stora hÀstarna ville ha vilket jag med glÀdje gav dem!
Sista frukosten i huset. 
Mira och Leo lekte vÀldigt mycket under veckan vilket var roligt att se!
Under vÄr sista dag i Spanien Äkte vi in till en stad som lÄg nÀra huset som heter Vic. Vi Äkte tillsammans med Emmas ena bror och hans familj vilket var trevligt. NÀr vi kom fram var nÀstan allt stÀngt pÄ grund av siestan vilket var synd sÄ vi Ät lite glass och sen Äkte vi tillbaka till huset för att lata oss vid poolen. 
PÄ kvÀllen efter middagen hade vi boule turnering. Det var vÀldigt roligt och nÀstan alla i sÀllskapet var med och spelade. Jag lycktades ta mig till finalen och knipa en tredje plats. Sen var det dags att packa ihop mina grejor dÄ det var en tidig morgon ivÀg till flygplatsen. Det var en riktigt mysig och trevlig vecka i Spanien!
Delar av min underbara familj!
Hela sÀllskapet minus Tora som lÄg och sov. Ett hÀrligt gÀng!
NÀr vi kom upp pÄ tredje vÄningen hittade vi en fladdermus som irrat sig in. Den flög runt i rummet lÀnge innan den slutligen hittade ut. Andra för den veckan. 
 
En dag i parken
Idag gick vi till parken nÀrmast dÄ det var fint vÀder och de har vatten som barnen kan leka i. Det var lite kyligt i skuggan men i solen var det varmt och skönt vilket var hÀrligt. Efter en stund gick vi hem och Ät lunch och efter det lekte flickorna ute i trÀdgÄrden. Jag har suttit och lÀst hela dagen. Har lÀst 4 kapitel idag, i en bok som jag fortfarande inte Àr övertygad att jag tycker om. Har lÀst dryga halva boken nu och ska lÀsa klart den oavsett, den Àr inte en bok som jag vanligtvis skulle tycka om men helt okej. Tog en promenad förut nÀr familjen Äkte och handlade och nu ska jag gÄ ner och Àta middag med familjen. 
 
29 juli
IgÄr tog vi en lugn morgon innan det var dags att gÄ pÄ Sports combo pÄ Spat. Flickorna bytte om till trÀningsklÀder och sÄg fram emot att gÄ dit. Vi mötte en av Ks kompisar frÄn förskolan som hon tycker om att leka med. Det var vÀldigt roligt att se pÄ och flickorna sÄg ut att ha vÀldigt roligt. De lekte olika lekar med bollar, smÄ koner samt hopp och studslekar. VÀldigt roligt att de har sÄna grejer som man kan gÄ pÄ nu under sommarlovet. Tror vi ska försöka gÄ pÄ Sports combon nu nÄgra veckor sÄ att vi har nÄgot att göra under en dag i veckan iallafall. NÀr vi kom hem fick flickorna byta om innan vi skulle gÄ in till High street för att Àta pÄ Nandos dÄ det var förÀldrarnas bröllopsdag igÄr. Det var gott som vanligt och mysigt. Idag har vi varit i Kelsey park och lekt för flickornas del och lÀst bok för min del. Nu har jag precis sett pÄ The longest ride vilket var en riktigt bra film! Har ni inte sett den sÄ se den!! Tack för tipset Bea och Johanna! Nu ska jag sova och försöka sova av mig min huvudvÀrk som jag haft ett tag nu. Skönt att det Àr fredag imorgon och sedan helg. I helgen ska jag tillsammans med Johanna, Maja och Alva cykla runt i Hyde park och gÄ pÄ utomhusbio om vÀdret tillÄter vilket jag verkligen hoppas att det gör!! Ha en bra fredag!