GetenFrida

32 grader i solen
HÀr kommer lite bilder frÄn dagen. Det har varit grymt varmt idag och det ska tydligen bli varmare imorgon. Idag ville K gÄ till Kelsey park sÄ efter att vi Àtit frukost och jag tagit en dusch gick vi dit. Jag la mig med benen i solen och överkroppen i skuggan dÄ det var vÀldigt varmt. Flickorna lekte ett tag och efter en stund blev jag sugen pÄ glass sÄ vi gick och köpte oss varsin. NÀr vi Àtit upp gungade vi lite innan vi gick hem. VÀl hemma fyllde jag deras pool me vatten sÄ lekte dem med grannflickan innan vi Ät lite lunch. Nu sitter jag pÄ min sÀng och ser pÄ film som i vanlig ordning. 
 
Lördagsmys
Detta Ă„t jag i helgen, bĂ„de i fredags och i lördags. Älskar fĂ€rska jordgubbar och framförallt nĂ€r man doppar dom i choklad! Testade en ny sort av Ben&Jerry, den var helt okej. Den hade dock nĂ„gra bitar i sig som jag tyckte smakade lakrits vilket inte var sĂ„ gott. Men förutom dem sĂ„ var den vĂ€ldigt god. Har ni smakat pĂ„ nĂ„gon av de nya smakerna?
 
Vit choklad nÀr den Àr som bÀst
FörÀldrarna kom hem förut nÀr jag lÄg och solade strax innan jag skulle gÄ och hÀmta flickorna. Det har vart sÄ himla varmt idag sÄ efter min promenad orkade jag inte göra nÄgot annat Àn att ligga i solen resten av dagen. SÄ himla skönt. Fick dessutom en liten present av förÀldrarna och det var en vit stor toblerone. SÄ otroligt snÀllt och underbart gott! BÀsta vita chokladen som finns!! Det jobbiga Àr att den kommer vara slut innan jag ska somna ikvÀll hehe.