GetenFrida

Födelsedag
Idag var det Js födelsedag. Så det var planerat barnkalas vilket gick väldigt bra. Barnen fick måla varsitt spargrisdjur, åt lite mackor och tårta. När ungarna fått fiskat fiskedamm var det dags att gå hem och gå gick jag och la mig för en tupplur. Så trött av att väckas runt 6 på morgonen när jag inte behöver gå upp. Lite senare kom arbetskamrater till värdmamman för att ha det trevligt. Jag bestämde då med Amanda för att mötas för att äta pizza i stan. Det var riktigt gott. Kunde inte avslutat söndagen på ett bättre sätt! Nu sitter jag och ser på the mentalist och ska strax sova. En vecka kvar innan jag åker hem en vecka vilket ska bli skönt! 
 
London eye
Idag åkte jag in till stan för att se om jag kunde hitta tyg vilket jag gjorde. Så i veckan som kommer ska jag sy en klänning till, en vanlig bomullsklänning. Hoppas den blir bra. Sen mötte jag Johanna för att gå till London eye. Vi köpte mat från Wook to walk påvägen ner vilket var väldigt gott. 
Vi hade väldigt tur med vädret när vi åkte upp. Såg väldigt långt och var väldigt fint! Vi fick stå i kö ca 50 min och jag hade räknat med 2 timmar från där vi fick börja så det var en bra start! När vi var högst upp kände man verkligen vinden, vi gungade lite vilket gjorde att jag blev lite sjösjuk, men så kan det vara när man är 135 meter upp i luften. Utsikten var verkligen väldigt fin, så har ni inte åkt London eye rekommenderar jag er att åka upp!
När vi kommer ner på jorden igen gick vi till Trafalgar där vi köpte med oss lite gott från Pret och satte oss på trappan en stund i solen, väldigt skönt. Sen gick vi en snabb sväng till Oxford street innan vi tog oss hem. Nu ska jag sova och imorgon är det kalas för J som fyller 3 år. 
 
Krabbelurer
Helgfrukost när den är som bäst. Nu ska jag göra mig iordning för att åka in och möta Johanna för att bocka av lite grejer på hennes lista inför hennes resa hem i höst. Ha en bra lördag!