GetenFrida

Födelsedag
Idag var det Js födelsedag. SÄ det var planerat barnkalas vilket gick vÀldigt bra. Barnen fick mÄla varsitt spargrisdjur, Ät lite mackor och tÄrta. NÀr ungarna fÄtt fiskat fiskedamm var det dags att gÄ hem och gÄ gick jag och la mig för en tupplur. SÄ trött av att vÀckas runt 6 pÄ morgonen nÀr jag inte behöver gÄ upp. Lite senare kom arbetskamrater till vÀrdmamman för att ha det trevligt. Jag bestÀmde dÄ med Amanda för att mötas för att Àta pizza i stan. Det var riktigt gott. Kunde inte avslutat söndagen pÄ ett bÀttre sÀtt! Nu sitter jag och ser pÄ the mentalist och ska strax sova. En vecka kvar innan jag Äker hem en vecka vilket ska bli skönt! 
 
London eye
Idag Äkte jag in till stan för att se om jag kunde hitta tyg vilket jag gjorde. SÄ i veckan som kommer ska jag sy en klÀnning till, en vanlig bomullsklÀnning. Hoppas den blir bra. Sen mötte jag Johanna för att gÄ till London eye. Vi köpte mat frÄn Wook to walk pÄvÀgen ner vilket var vÀldigt gott. 
Vi hade vÀldigt tur med vÀdret nÀr vi Äkte upp. SÄg vÀldigt lÄngt och var vÀldigt fint! Vi fick stÄ i kö ca 50 min och jag hade rÀknat med 2 timmar frÄn dÀr vi fick börja sÄ det var en bra start! NÀr vi var högst upp kÀnde man verkligen vinden, vi gungade lite vilket gjorde att jag blev lite sjösjuk, men sÄ kan det vara nÀr man Àr 135 meter upp i luften. Utsikten var verkligen vÀldigt fin, sÄ har ni inte Äkt London eye rekommenderar jag er att Äka upp!
NÀr vi kommer ner pÄ jorden igen gick vi till Trafalgar dÀr vi köpte med oss lite gott frÄn Pret och satte oss pÄ trappan en stund i solen, vÀldigt skönt. Sen gick vi en snabb svÀng till Oxford street innan vi tog oss hem. Nu ska jag sova och imorgon Àr det kalas för J som fyller 3 Är. 
 
Krabbelurer
Helgfrukost nÀr den Àr som bÀst. Nu ska jag göra mig iordning för att Äka in och möta Johanna för att bocka av lite grejer pÄ hennes lista inför hennes resa hem i höst. Ha en bra lördag!