GetenFrida

En svensk eftermiddag
I fredags efter att jag hÀmtat J frÄn förskolan gick vi ehm och lekte med lego. Jag byggde en tÄgbana som hon kunde köra sitt tÄg pÄ och ett litet hus. 
NÀr jag slutat tog jag tramen till East croydon dÀr jag mötte Hilda för att Äka till Ikea. Det var vÀldigt mysigt att komma ivÀg och ut frÄn huset lite. Blir sÄ instÀngt nÀr man Àr sjuk. Vi Ät köttbullar, kolalde pÄ alla möbler och julbelysningar och köpte godis. NÀr jag kom hem Ät jag nÄgra godisar samtidigt som jag sÄg pÄ nÄgra avsnitt av Greveholm.
 
Winter wonderland
I söndags mötte jag upp mormor, morfar och Agneta i Hyde Park för attgÄ pÄ Winter wonderland vilket var vÀldigt mysigt. Ska definitvt dit igen innan jag flyttar hem för att fÄ lite mer julkÀnsla! 
Vi gick runt och kollade pÄ de julstÄnden som fanns och sÄg pÄ nÀr folk Äkte attraktionerna. BLev vÀldigt gottesugen vid detta stÄndet med massa olika kolor. 
Tyckte det var roligt med dessa bilder sÄ tog ett kort pÄ mormor och morfar och morfar tog ett pÄ Agneta och mig. 
NÀr vi gÄtt en stund pÄ omrÄdet bestÀmde vi oss för att köpa nÄgra smÄ pannkakor var och vi valde med sirap pÄ allihopa. Det var mycket gott! Efter pannkakorna gick vi till Harrods för att kika lite. Vi kollade pÄ deras matutbud och pÄ deras julsaker. 
Vid 14 tog vi en taxi tillbaka till hotellet för att hinna med Afternoon tea som de bokade vid frukosten. Det var första gÄngen jag Äkte taxi i London vilket var roligt att hinna med. Deras taxibilar Àr sÄ söta.
Hilton hotells afternoon tea var mycket god och vi blev riktigt mÀtta. Vi drack olika te, Agneta och jag började med camomille och sen drack vi grönt te. Mormor och morfar drack earl grey och kaffe. Det var en riktigt rolig helg tillsammans med mormor, morfar och Agneta och jag Àr riktigt glad att de ville komma över och hÀlsa pÄ mig. Vi hann uppleva mycket tillsammans och hade det vÀldigt mysigt!
 
Är man sjuk sĂ„ fĂ„r man
Sitter och hostar i sÀngen. KÀnde förra veckan att jag började bli sjuk men försökte förhindra det men lyckades tydligen inte sÄ nu har jag ont i halsen och huvudet plus att ena visdomstanden börjar vÀrka igen. SÄ det har inte vart sÄ bra start pÄ veckan för min del. Natten till mÄndagen gick vÀrmen sönder sÄ inte haft nÄgon vÀrme eller varmvatten igÄr och idag tills han kom hit och fixade det. SÄ igÄr och idag har jag legat i sÀngen och sett pÄ Greys förutom tidigare idag dÄ jag Äkte med vÀrdmamman och K för att fixa nytt pass till K pÄ svenska ambassaden. Efter det lÀmnade jag henne pÄ skolan och sÄ la jag mig i soffan för att vila. SÄ nu ska jag gÄ ner och hÀmta lite glass som jag köpte förut idag och se pÄ nÄgra avsnitt av Mysteriet pÄ Greveholm. Hoppas ni har en bra tisdag!