GetenFrida

Ginger Joe
Idag har jag fÄtt trÀffa mina fina Uddevallaflickor igen. Det var himla mysigt! Malin och jag trÀffades pÄ torget och tog lite kort i Hasselbacken i det underbara höstvÀdret. SÄ himla fina fÀger det Àr hÀr jÀmfört med i London! Sen gick vi hem till mig och spelade lite kort innan vi möte upp Johanna pÄ Kungsgatan och gick till Kerstin pÄ torget och Ät supergod mat. Jag tog sÄklart hamburgare och Ginger Joe vilket var vÀldigt lÀngesen jag drack. Vi satt och pratade om allt möjligt och hade en riktigt trevlig kvÀll. SÄ kul att Àntligen trÀffas alla pÄ hemmaplan! Nu ska jag ta och lÀgga mig, tidigt för en gÄngs skull, och imorgon ska jag hÀlsa pÄ Maja! 
 
Min underbara sÀng
Älskar att kunna sova lĂ€ngre Ă€n 7 pĂ„ morgonen. Idag vaknade jag strax före nio och gick upp och Ă„t frukost. Nu sitter jag och ser pĂ„ Greys och ska snart sy pĂ„ min skjorta. I eftermiddag ska jag möta Malin och Johanna vilket ska bli vĂ€ldigt mysigt! Malin och jag ska fota lite i Hasselbacken och senare ska vi Ă€ta tillsammans. Hoppas ni fĂ„r en bra tisdag!
 
Hemma
Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma med hela familjen och ser pÄ SÄ mycket bÀttre. VÀldigt mysigt! Idag har vi vart hos mormor och morfar och haft syjunta och jag fick gjort en del pÄ min skjorta. 
Resan hit gick bra. Satt pÄ raden nÀst lÀngst bak tillsammans med en trevlig svensk tjej. Det första som hÀnde mig pÄ svensk mark var att min vÀska höll pÄ att fÄ följa med nÄgon annan hem. Jag brukar ha tur med mina vÀskor dÄ dom kommer fort ut pÄ bandet och igÄr var inget undantag, den kom ut som typ nummer sju men den hann aldrig komma bort till mig för det var nÄgon som plockade av den frÄn bandet vilket gav mig lite panik. SÄ jag skyndade mig bort till honom och sa att det var min och han frÄgade om jag var sÀker. Eftersom min vÀska var lite tyngre Àn den skulle sÄ satte hon som jag checkade in hos en lapp pÄ dÀr det stod vikten sÄ jag sÄg att det var min vÀska. Som tur va fick jag min vÀska sÄ jag kunde gÄ ut till mamma och Sara som stod och vÀntade pÄ mig. Den andra saken som hÀnde var nÀr vi kommit hem och jag skulle hÀlsa pÄ Ossi sÄ la jag mig pÄ sidan pÄ golvet och dÄ lyfter han pÄ bakbenet och ska markera revis pÄ mig. Som tur va reagerade jag snabbt sÄ han hann bara skvÀtta lite. SÄn knÀpp hund har vi haha. Nu ska jag njuta av programmet!