GetenFrida

Promenad bland ekorrarna
Idag nÀr jag slutat jobbet sÄ sa jag att jag skulle ta en promenad och dÄ ville K bestÀmt följa med mig ut vilket hon gÀrna fick. Vi gick förbi flickornas skolor och upp till Kelsey park och sedan tillbaka. Vi var ute i knappt 1 timma och gick lite drygt 5 km. Det var vÀldigt skönt att vara ute och roligt med sÀllskap. Nu sitter jag och ser pÄ första Avengers filmen och ska snart hÀmta lite frukt.
 
Frukt och bÀr
Detta Àr hur jag spenderat de senaste kvÀllarna. Jag köpte mig en mÄlarbok i mÄndags och frukt dÄ jag inte Àter nÄgot sött. MÄlarboken Àr en vÀlkommen lugnande sak att göra pÄ kvÀllen nÀr man ser pÄ fim, jag har vÀldigt svÄrt att fokusera pÄ en sak sÄ Àr skönt att ha nÄgot man inte mÄste tÀnka pÄ nÀr man gör det. Idag Àr det onsdag vilket betyder att jag inte Àtit nÄgot sött pÄ tre dagar, inte mycket alls, men om man tÀnker pÄ att jag har bÄde toblerone och marabou choklad sÄ kÀnns det som en ganska stor deal för min del. FÄr se hur lÀnge jag klarar av att hÄlla mig bara. Tog en promenad igÄr och har vart och simmat idag. TÀnkte ta en promenad sen nÀr jag slutat jobbet. 
 
RödbeklÀdd vÀgg
Idag vaknade jag yr igen. Vet inte vad som Àr felet.. Jag vÄgade dÄ inte gÄ och simma sÄ tog en promenad efter att jag lÀmnat dem. NÀr jag satte upp hÄret i en toffs sÄ sÄg mitt hÄr vÀldigt lÄngt ut vilket gillas. Dock mÄste jag klippa det snart för det Àr som ett fÄgelbo i topparna. 
Det var en vÀldigt skön sensommar promenad jag tog. Jag gick ungefÀr 9.50 km pÄ 1 timma och 40 min. det var vÀldigt skönt och det var precis vad jag behövde efter mycket stillasittandes. 
Ett riktigt fint hus med en bevuxen vÀgg. Hade gÀrna bott i detta huset och haft denna bilen!
NÀr jag slutat jobbet sÄ gick jag in till stan och köpte mig en kaffe pÄ Starbucks dÄ det var kaffens dag idag. Sen gick jag runt och kollade lite i affÀrer. Gick in i en mysig liten butik som jag kollat in i flera gÄnger. Hittade  nÄgra saker och köpte nÄgra presenter med mig som jag ska ta med hem nÀr jag Äker till Sverige i slutet av oktober. FÄr hoppas dom blir omtyckta. Nu ligger jag i sÀngen och ser pÄ film men ska ta och lÀgga mig nu. Imorgon ska jag gÄ och simma oavsett hur jag mÄr. Det Àr vÀldigt skönt efterÄt och jag behöver röra pÄ mig, sitter still alldeles för mycket.