GetenFrida

28 april
Idag fyller Ossi Är vilket vi firade med en present som Sara köpt till honom. Han blir hela 6 Är idag och Àr lika livlig som han brukar, vilket inte syns pÄ bilden haha. Han har inte fÄtt ligga i sÀngen hittills men tÀnkte att han kunde fÄ göra det idag pÄ sin födelsedag och allt. 
NÀr jag kom hem frÄn jobbet tog jag en dusch innan jag skypade med dessa underbara mÀnniskorna! Maja, Johanna, Malin och Alva. SÄ himla mysigt att fÄ se och prata med dem igen! Hoppas verkligen att vi löser nÄgra datum som vi kan ses pÄ riktigt under sommaren. SÄ glad över att jag lÀrt kÀnna dem! Nu ska jag ta och lÀgga mig och sova sÄ att jag Àr pigg imorgon dÄ det kommer bli en rolig dag! Först jobb och blir bjuden pÄ lunch av jobbet, sen blir det en liten aw pÄ jobbet dÄ vi har möte och sen möta Malin och dÄ ska vi pÄ matmarknad innan vi ska pÄ bio. En mycket rolig fredag att se fram emot! Har ni nÄgra planer i helgen?
 
Minireunion
I söndags Äkte jag in till stan för att möta Jossan som var i BorÄs och jag hade lyckats planera en överraskning till henne dÄ jag bjöd in Malin och Linnea och Jossan hade pratat med Emma som tog med sig Lisa sÄ vi blev nÄgra stycken vilket var vÀldigt roligt! Har inte trÀffat dem sen förra Äret i London förutom Malin som jag trÀffat nÄgra gÄnger eftersom vi bott i samma stad ett tag. Dessa brudarna Àr jag sÄ himla glad över att jag fÄtt lÀra kÀnna! 
VI kom till Viskan lite tidigt för brunchen sÄ vi satt och bara pratade ikapp innan det var dags att ta för sig av den fantastiska buffen. 
Alla blev glatt överraskade över hur mycket mat det fanns att vÀlja mellan, och sÄ gott det var. 
Rond nummer 1 av mat. 
Dessa brudar, sÄ glad att jag har er! Rena rama glÀdjefolk!
Efter att ha proppat i sig enormt mycket mat sÄ fick jag reda pÄ att det var buffe pÄ efterrÀtter oxÄ, men efter att ha suttit en stund och pratat av oss en stund sÄ fick man ner lite gott till. 
Efter att ha vilat en stund till sÄ bestÀmde vi oss för att ta en liten promenad genom stan och vi styrde vÄra sted mot Pinocchio. 
Gruppbild nedanför jÀtten. 
Lisa och Emma hittade en dörr som passade dem vÀldigt bra pÄ lÀngden. 
Efter Pinocchio gick vi till torget och satt en stund och njöt av det "fina" vÀdret och hade det trevligt. Efter en stund blev det lite kallt dÄ solen gick i moln och lite droppar började falla. 
Innan vi gick till centralen för att tyvÀrr sÀga hejdÄ sÄ tog vi sÄklart en selfie. MÀrkte nu att hÀlften av oss hade glasögon och hÀlften inte, lite roligt eller Àr det bara jag som tycker det haha?! SÄ glad att vi lyckades trÀffas sÄ mÄnga som vi var och hade en riktigt mysig dag och förhoppningsvis trÀffas vi mer snart nÀsta gÄng Àn vad det gjorde sen sist gÄng. 
 
Naturen
Idag Àr det mÄndag igen och sista veckan i april. Tiden verkligen flyger fram! Denna veckan kommer bestÄ av jobb och vila och till helgen ska vi hem till Uddevalla för att gÄ pÄ kalas för Sofia som fyller pÄ lördag. Ska bli roligt att komma hem och trÀffa familjen. Vad har ni för planer för sista aprilveckan och valborg?