GetenFrida

London #1
Tisdagen den 16 augusti åkte Malin, Sara och jag till London. Det var så himla kul att komma tillbaka men tiden gick så himla fort och veckan var över innan den ens hade börjat kändes det som. Det kommer bli en del bilder tills jag visat vad vi hade för oss under veckan. 
Första lunchen vi åt var på Pret och jag valde räksallad och chirre, mycket gott och så brittiskt. 
Jag hade sett en bild på Leadenhall Market så Malin var snäll och tog med oss dit och det var väldigt fint! 
Vi gick även till stället där man ser St Pauls och dess spegelbilder, mycket fint! 
Såklart vi tog lite turistbilder med The Shard.
Och köpte en mycket god isdrink och jag blev döpt till Fride, fint! 
Vi gick till Borough market en liten snabbis påvägen hem efter att ha gått runt länge i London. 
Malin och jag köpte lite glass vilket var gott och även mat från GBK, det har jag saknat länge! 
Bästa börjaren!! 
 
En planerad resa
Igår kom några kollegor över och vi spelade lite spel, drack lite och hade det trevligt. Jag var hemma då jag vart så hes i veckan så jag kände att jag behövde vila rösten vilket var skönt. Imorse när vi vaknat och ätit frukost så åkte alla utan Sanna hem och vi såg på film och beställde vulkanpizza vilket var gott. Väldigt mättande så var skönt att vi delade på en. Jag har bara legat i soffan hela dagen idag förutom en kort promenad som Sara och jag tog. Skönt med lite frisk luft. 
Har även packat inför Londonresan på tisdag. Imorgon ska vi jobba och efter jobbet åker vi direkt till Malin där vi ska sova för att kunna sova lite längre på tisdagen. Ska bli så himla roligt och skönt att åka till London och få vara lite ledig. Ska bara njuta av tiden med Sara och Malin och av den underbara staden! Hoppas ni får en fantastisk vecka! 
 
Tennessee
Igår kände jag att halsen inte höll så åkte hem vid lunch och köpte med mig lite glass och whiskey för att prova få halsen bättre. Har vart så himla hes de senaste dagarna så det är skönt med helg så att man kan vila upp sig lite. 
Idag gjorde Sara pannkakor till frukosten vilket var väldigt gott! Och jag har slappat i soffan hela dagen och kommer troligtvis göra det resten av kvällen oxå! Hoppas ni får en toppen bra helg!