GetenFrida

London #1
Tisdagen den 16 augusti Äkte Malin, Sara och jag till London. Det var sÄ himla kul att komma tillbaka men tiden gick sÄ himla fort och veckan var över innan den ens hade börjat kÀndes det som. Det kommer bli en del bilder tills jag visat vad vi hade för oss under veckan. 
Första lunchen vi Ät var pÄ Pret och jag valde rÀksallad och chirre, mycket gott och sÄ brittiskt. 
Jag hade sett en bild pÄ Leadenhall Market sÄ Malin var snÀll och tog med oss dit och det var vÀldigt fint! 
Vi gick Àven till stÀllet dÀr man ser St Pauls och dess spegelbilder, mycket fint! 
SĂ„klart vi tog lite turistbilder med The Shard.
Och köpte en mycket god isdrink och jag blev döpt till Fride, fint! 
Vi gick till Borough market en liten snabbis pÄvÀgen hem efter att ha gÄtt runt lÀnge i London. 
Malin och jag köpte lite glass vilket var gott och Àven mat frÄn GBK, det har jag saknat lÀnge! 
BÀsta börjaren!! 
 
En planerad resa
IgÄr kom nÄgra kollegor över och vi spelade lite spel, drack lite och hade det trevligt. Jag var hemma dÄ jag vart sÄ hes i veckan sÄ jag kÀnde att jag behövde vila rösten vilket var skönt. Imorse nÀr vi vaknat och Àtit frukost sÄ Äkte alla utan Sanna hem och vi sÄg pÄ film och bestÀllde vulkanpizza vilket var gott. VÀldigt mÀttande sÄ var skönt att vi delade pÄ en. Jag har bara legat i soffan hela dagen idag förutom en kort promenad som Sara och jag tog. Skönt med lite frisk luft. 
Har Àven packat inför Londonresan pÄ tisdag. Imorgon ska vi jobba och efter jobbet Äker vi direkt till Malin dÀr vi ska sova för att kunna sova lite lÀngre pÄ tisdagen. Ska bli sÄ himla roligt och skönt att Äka till London och fÄ vara lite ledig. Ska bara njuta av tiden med Sara och Malin och av den underbara staden! Hoppas ni fÄr en fantastisk vecka! 
 
Tennessee
IgÄr kÀnde jag att halsen inte höll sÄ Äkte hem vid lunch och köpte med mig lite glass och whiskey för att prova fÄ halsen bÀttre. Har vart sÄ himla hes de senaste dagarna sÄ det Àr skönt med helg sÄ att man kan vila upp sig lite. 
Idag gjorde Sara pannkakor till frukosten vilket var vÀldigt gott! Och jag har slappat i soffan hela dagen och kommer troligtvis göra det resten av kvÀllen oxÄ! Hoppas ni fÄr en toppen bra helg!