GetenFrida

27 februari
Sitter hos mamma och ser på melodifestivalen. Åt broccolisoppa och ostpaj till kvällsmat vilket var väldigt gott. Idag har vi vart på torp för att leta efter matbord, soffbord och tvbänk. Vi lyckades hitta tvbänk och får se om Sara är nöjd med den eller inte. Imorgon flyttar vi och det ska bli så himla roligt! Är så spännande att se hur det blir med allt vi har hunnit skaffa hittills! Ska bli så roligt att komma iordning och få ett hem! Hoppas ni har en rolig söndag att se fram emot!
 
Att ha under sängen
Sitter och funderar lite på hur jag vill ha det i mitt rum. Och eftersom det inte är jättestort hade det vart skönt att utnyttja utrymmet under sängen och hade vart riktigt snyggt med något liknande som de nedanför. Det är ju skönt att kunna förvara tex lakan, filtar, böcker eller liknande som man inte vill ha framme synligt men lättillgängligt. Är det någon som vet vart man kan få tag på något liknande för en hyfsat billig peng? 
 
45 dagar

Bild från i höstas då Malin och jag träffades för första gången på svensk mark. Vi passade på att ta lite bilder i det fina höstvädret och hade det väldigt trevligt. 
 
Idag i bilen påväg ner till Borås fick jag ett samtal av ett hemligt nummer och jag fick ett väldigt glatt besked. Inte om något jobb (tyvärr) men om något jag gått och väntat på ett tag nu. Och nu har jag fått ett datum då det ska hända och det är om drygt en månad, i början av april. Det ska bli så himla skönt att det äntligen ska bli gjort! Kommer få hem ett brev med instruktioner senare i veckan och jag kan inte mer än önska att tiden ska gå fort från nu tills i början av april. 😁💉💃🏼