GetenFrida

27 februari
Sitter hos mamma och ser pĂ„ melodifestivalen. Åt broccolisoppa och ostpaj till kvĂ€llsmat vilket var vĂ€ldigt gott. Idag har vi vart pĂ„ torp för att leta efter matbord, soffbord och tvbĂ€nk. Vi lyckades hitta tvbĂ€nk och fĂ„r se om Sara Ă€r nöjd med den eller inte. Imorgon flyttar vi och det ska bli sĂ„ himla roligt! Är sĂ„ spĂ€nnande att se hur det blir med allt vi har hunnit skaffa hittills! Ska bli sĂ„ roligt att komma iordning och fĂ„ ett hem! Hoppas ni har en rolig söndag att se fram emot!
 
Att ha under sÀngen
Sitter och funderar lite pĂ„ hur jag vill ha det i mitt rum. Och eftersom det inte Ă€r jĂ€ttestort hade det vart skönt att utnyttja utrymmet under sĂ€ngen och hade vart riktigt snyggt med nĂ„got liknande som de nedanför. Det Ă€r ju skönt att kunna förvara tex lakan, filtar, böcker eller liknande som man inte vill ha framme synligt men lĂ€ttillgĂ€ngligt. Är det nĂ„gon som vet vart man kan fĂ„ tag pĂ„ nĂ„got liknande för en hyfsat billig peng? 
 
45 dagar

Bild frÄn i höstas dÄ Malin och jag trÀffades för första gÄngen pÄ svensk mark. Vi passade pÄ att ta lite bilder i det fina höstvÀdret och hade det vÀldigt trevligt. 
 
Idag i bilen pĂ„vĂ€g ner till BorĂ„s fick jag ett samtal av ett hemligt nummer och jag fick ett vĂ€ldigt glatt besked. Inte om nĂ„got jobb (tyvĂ€rr) men om nĂ„got jag gĂ„tt och vĂ€ntat pĂ„ ett tag nu. Och nu har jag fĂ„tt ett datum dĂ„ det ska hĂ€nda och det Ă€r om drygt en mĂ„nad, i början av april. Det ska bli sĂ„ himla skönt att det Ă€ntligen ska bli gjort! Kommer fĂ„ hem ett brev med instruktioner senare i veckan och jag kan inte mer Ă€n önska att tiden ska gĂ„ fort frĂ„n nu tills i början av april. đŸ˜đŸ’‰đŸ’ƒđŸŒ