GetenFrida

26 januari
I tisdags var jag i Göteborg för att lÀmna blod och hÀlsodeklaration pÄ Sahlgrenska och att gÄ pÄ en arbetsintervju hos LÀrarförmedlarna. Det gick bra pÄ bÄda stÀllena vilket var skönt! Var riktigt nervös innan men sÄ brukar det vara. Innan intervjun gick jag lite i Nordstan och kikade i affÀrer och sen Ät jag lunch pÄ Condeco. Jag valde en vegitarisk lasange vilket var vÀldigt gott! TÀnkte frÄgat efter receptet men jag glömde tyvÀrr det. NÀr jag Àtit upp satt jag kvar och drack te och lÀste Harry Potter innan det var dags att gÄ mot Gothia towers dÀr jag skulle ha intervjun. Nu sitter Sara och jag och ser pÄ LyxfÀllan och ska snart Äka till torp för att hÀmta hennes efterlÀngtade objektiv. Jag börjar bli lite förkyld men imorgon ska jag jobba pÄ Parkens förskola vilket ska bli kul. FÄr se hur det gÄr!
 
Skenet bedrar
I lördags tog jag en lÄng promenad med Charlie över Tureborg, Kapelle och till Skeppsviken. Det var vÀldigt skönt att komma ut lite och Charlie tyckte det var roligt att springa i snön. Vi mötte nÄgra tikar som vi promenerade en liten stund med vilket gick mycket bÀttre Àn jag trodde det skulle göra vilket var kul att se. 
Det var helt öde pÄ strandpromenaden nÀr vi kom dit men det kom lite folk nÀr vi gick en bit. Det var vÀldigt vitt och fint. 
NÀr jag kom hem tog jag en duch och Ät lite lunch med Sara och pappa innan jag gick ner till bion och mötte upp mamma, Emma, Mira, Lucas och Kasper. Vi sÄg pÄ Den gode dinosaurien vilket var en mysig film. Den var bÄde rolig och sorglig. Har ni inte sett den sÄ se den! En mysig barnfilm! Efter bion Äkte vi till mamma dÀr vi Ät lite kvÀllsmat och nÀr barnen somnat sÄg vi pÄ Sherlockavsnittet som var julspecial. Jag kÀnde igen mig dÀr jag stod och sÄg nÀr de spelade in i London vilket var vÀldigt roligt. Kram
 
Huvudet pÄ sned
Sitter i soffan och ser pÄ VÀnner med Sara. Ska snart ner pÄ stan för att kolla pÄ skor och handla lite mat. Ska Àta tacos ikvÀll vilket ska bli gott och ha en lugn fredagkvÀll. Imorgon ska jag pÄ bio tillsammans med mamma, Emma, Mira, Lucas och Kasper. Vi ska se Den goda dinosaurien vilket jag ser fram emot, skulle sett den i england men hann inte dÄ den gick dÄliga tider. Har ni sett den? Kram