GetenFrida

Liseberg
I söndags åkte vi till Liseberg för att träffa största delen av släkten för att fira morfar. Det var väldigt mysigt och roligt! Vi började med att äta och jag valde som vanligt hamburgare, dock inte den bästa men god ändå. Till efterrätt blev det brownie och mjukglass. 
Efter att vi ätit gick vi runt och åkte lite barnattraktioner. Började med Farfars bilar och sen blev der Rabalder, Kanin resan och några andra innan vi gick upp till det nya stället med karusell och lekplats. Så himla roligt att se att de fixar så mycket som är banrvänligt och för barnfamiljer. 
Systerbild, vi stod över att åka Kanin resan och stod hellre och tog lite kort på de som åkte. 
Den nya för året, såg väldigt rolig ut! Man kunde snurra runt om man ville men om man inte vill kunde man bara njuta av utsikten. Måste prova den i sommar! 
Underbara mormor och morfar! 
Elin var den av dessa tre som var lyckligast att åka karusell hehe. 
Gruppbild! Alla kom med vilket var roligt utom Mira som gömde sig bakom Emma. Jag har verkligen en helt fantastiskt bra familj och släkt!
Såklart en bild på mig och födesedagsbarnet. Grymt lycklig över att ha dig i mitt liv och som förebild!
Mamma och jag åkte Sagoslottet tillsammans vilket var mysigt! Efter Sagoslottet åkte vi elefanterna och drakbåtarna som ligger bredvid innan det var dags för Sara och mig att gå till bussen och de andra passade på att äta på Taube restaurangen. En mycket mysig dag tillsammans med de jag tycker om bäst!
 
28 maj
Till frukost idag åt jag pannkakor och vattenmelon. Mycket gott! Det enda jag åt igår var pannkakor, till frukost, lunch och middag. Så idag ska jag fixa något annat till middag. Jag är grymt trött och inte alls taggad för att jobba, men jag var ledig igår och ska vara ledig nästa helg så det blir skönt. Vi tog en lite längre promenad med Ossi förut, kollade på kartan och såg att det fanns en väg man kunde gå som vi provade vilket var skönt. 
Har haft lite ont i ärren till och från denna veckan, men fått höra att det troligtvis är nerverna som håller på att växa ihop och att det kan vara så uppåt ett år efteråt, hoppas att det inte håller i så länge. Om drygt en vecka är det två månader sen och det känns ibland som att det va för två veckor sen, så himla skönt att det är gjort och att det gått så bra som det gjort! Nu ska jag göra något att äta och sen vila lite innan det är dags att åka in för att jobba. 
 
Cheeseburger
I torsdags bjöd jobbet på glass på en av rasterna vilket var väldigt gott. Passande nog hade solen kikat fram oxå så vi njöt av både glass och sol vilket man inte tackar nej till. 
Efter jobbet mötte jag upp en kompis så gick vi till TUGG och åt hamburgare och satt och pratade, mcyket trevligt! Det var soligt och fint och hamburgaren var riktigt god! Kommer definitvt gå dit och äta fler gånger!!
Idag är det lördag och ännu en arbetsvecka har gått. Helt sjukt vad fort tiden går. På onsdag är det redan 1 juni. Jag skulle jobbat igår kväll men blev ledig vilket var väldigt skönt men ikväll ska jag jobba, hoppas det går bra! Imorgon ska vi till Liseberg och fira morfar som fyllde år i veckan. Ska bli mysigt att träffa större delen av släkten! Hoppas ni får en bra helg!