GetenFrida

Liseberg
I söndags Äkte vi till Liseberg för att trÀffa största delen av slÀkten för att fira morfar. Det var vÀldigt mysigt och roligt! Vi började med att Àta och jag valde som vanligt hamburgare, dock inte den bÀsta men god ÀndÄ. Till efterrÀtt blev det brownie och mjukglass. 
Efter att vi Àtit gick vi runt och Äkte lite barnattraktioner. Började med Farfars bilar och sen blev der Rabalder, Kanin resan och nÄgra andra innan vi gick upp till det nya stÀllet med karusell och lekplats. SÄ himla roligt att se att de fixar sÄ mycket som Àr banrvÀnligt och för barnfamiljer. 
Systerbild, vi stod över att Äka Kanin resan och stod hellre och tog lite kort pÄ de som Äkte. 
Den nya för Äret, sÄg vÀldigt rolig ut! Man kunde snurra runt om man ville men om man inte vill kunde man bara njuta av utsikten. MÄste prova den i sommar! 
Underbara mormor och morfar! 
Elin var den av dessa tre som var lyckligast att Äka karusell hehe. 
Gruppbild! Alla kom med vilket var roligt utom Mira som gömde sig bakom Emma. Jag har verkligen en helt fantastiskt bra familj och slÀkt!
SÄklart en bild pÄ mig och födesedagsbarnet. Grymt lycklig över att ha dig i mitt liv och som förebild!
Mamma och jag Äkte Sagoslottet tillsammans vilket var mysigt! Efter Sagoslottet Äkte vi elefanterna och drakbÄtarna som ligger bredvid innan det var dags för Sara och mig att gÄ till bussen och de andra passade pÄ att Àta pÄ Taube restaurangen. En mycket mysig dag tillsammans med de jag tycker om bÀst!
 
28 maj
Till frukost idag Ät jag pannkakor och vattenmelon. Mycket gott! Det enda jag Ät igÄr var pannkakor, till frukost, lunch och middag. SÄ idag ska jag fixa nÄgot annat till middag. Jag Àr grymt trött och inte alls taggad för att jobba, men jag var ledig igÄr och ska vara ledig nÀsta helg sÄ det blir skönt. Vi tog en lite lÀngre promenad med Ossi förut, kollade pÄ kartan och sÄg att det fanns en vÀg man kunde gÄ som vi provade vilket var skönt. 
Har haft lite ont i Àrren till och frÄn denna veckan, men fÄtt höra att det troligtvis Àr nerverna som hÄller pÄ att vÀxa ihop och att det kan vara sÄ uppÄt ett Är efterÄt, hoppas att det inte hÄller i sÄ lÀnge. Om drygt en vecka Àr det tvÄ mÄnader sen och det kÀnns ibland som att det va för tvÄ veckor sen, sÄ himla skönt att det Àr gjort och att det gÄtt sÄ bra som det gjort! Nu ska jag göra nÄgot att Àta och sen vila lite innan det Àr dags att Äka in för att jobba. 
 
Cheeseburger
I torsdags bjöd jobbet pÄ glass pÄ en av rasterna vilket var vÀldigt gott. Passande nog hade solen kikat fram oxÄ sÄ vi njöt av bÄde glass och sol vilket man inte tackar nej till. 
Efter jobbet mötte jag upp en kompis sÄ gick vi till TUGG och Ät hamburgare och satt och pratade, mcyket trevligt! Det var soligt och fint och hamburgaren var riktigt god! Kommer definitvt gÄ dit och Àta fler gÄnger!!
Idag Àr det lördag och Ànnu en arbetsvecka har gÄtt. Helt sjukt vad fort tiden gÄr. PÄ onsdag Àr det redan 1 juni. Jag skulle jobbat igÄr kvÀll men blev ledig vilket var vÀldigt skönt men ikvÀll ska jag jobba, hoppas det gÄr bra! Imorgon ska vi till Liseberg och fira morfar som fyllde Är i veckan. Ska bli mysigt att trÀffa större delen av slÀkten! Hoppas ni fÄr en bra helg!