GetenFrida

En helg hemma
I fredags Äkte jag hem till Ljungskile efter jobbet vilket var mysigt. NÀr jag kom dit sÄ Ät vi tacos och sÄg pÄ tv och hade det bara vÀldigt mysigt. Det var lÀnge sen jag trÀffade familjen nu sÄ det var pÄ tiden att Äka hem. 
IgÄr Äkte mamma och jag till torp för att kolla lite. Hittade lite grejer men inget som kÀndes bra just dÄ, helt fel mood att shoppa pÄ. Mamma hittade lite och vi hade en mysig stund vilket inte hÀnder alltför ofta bara vi tvÄ. Efter torp Äkte jag hem till pappa för att hÀmta lite grejer, vi satt och pratade och spelade lite geni-spel, vilket jag förlorade stort pÄ. Lite senare frÄgade Jessica om jag ville med pÄ teater som Sanna skulle vara med i, sÄ mötte upp henne utanför studio32 och sÄg pÄ en vÀldigt vÀlgjord men hemsk teater. Men sÄ duktiga!! Nu sitter jag i soffan hemma och funderar pÄ att lÀgga mig tidigt ikvÀll. Lite sugen pÄ att gÄ till jobbet imorgon, men fÄr se nÀr jag vÀl kommer i sÀng. Hoppas ni haft en bra helg!
 
Att se fram emot
Har precis skypat med Jessica, Daniel och Johanna och bokat resa till Karlstad i december. Vi bokade hotell och bil dÄ det var mycket billigare Àn tÄg, vilket Àr vÀldigt weird! Det ska bli vÀldigt roligt att Äka pÄ ett litet Àventyr med nÄgra vÀnner och se Kent! Roligt att ha lite saker att se fram emot nu i höst sÄ att allt inte bara Àr grÄtt och trist. 
Bilden tog jag den morgonen nÀr jag gick till jobbet, det var rÀtt kallt men vÀldigt skönt att gÄ en promenad sÄ tidigt. FÄr se om jag fÄr energin till att göra det igen nÄgon dag. Nu ska jag göra 20 squats och sen lÀgga mig och sova. Gonatt!
 
Pancake Sunday
Fattar inte vart tiden tar vÀgen, det Àr redan söndag igen och imorgon Àr det dags för jobb igen. Jag jobbade i fredags pÄ Tonic och det gick bra och igÄr tog vi det bara lugnt hemma tillsammans med Sanna och Lorentzson vilket var vÀldigt trevligt! Sara stekte pannkakor igÄr och jag gjorde det imorse till frukost vilket var vÀldigt gott. Har bara tagit det lugnt idag oxÄ vilket vart behövligt! Hoppas ni haft en bra helg och kÀnner er utvilade inför en ny vecka!