GetenFrida

28 juli

Min fredag började med att jag hade en katt springandes mellan benen pÄ mig och ville vara med pÄ allt jag gjorde. Fick dock lÀmna honom nÀr jag Äkte till jobbet och dÄ gissar jag pÄ att han vÀckte nÄgon av de andra istÀllet.
Nisse blev riktigt glad nÀr Mira och jag kom hem, mjauade och strök sig mot oss, och Mira var glad över att se honom. Efter middagen sÄg Mira pÄ film och jag tog bort barken frÄn stubben. KÀnde pÄ mig att det var nÄgra djur som bosatt sig dÀr inne, vilket stÀmde vÀldigt bra. Barken var mycket enklare att fÄ bort Àn jag trott, rÀckte att jag stack ner en skruvmejsel nÄgra cm och tryckte lite lÀtt utÄt sÄ lossnade den hela vÀgen bit för bit. Nisse var vÀldigt nyfiken av vad jag höll pÄ med, han var framme flera gÄnger och nosade pÄ stubben och lekte lite med sopsÀcken jag la ut för att skydda golvet. Ska tvÀtta av den sÄ att det blir rent trÀ pÄ sidorna och kanske ocksÄ slipa lite pÄ ovansidan för att fÄ bort allt mögel. Köpte ett mögelmedel i lördags som jag la pÄ sÄ att det inte ska sprida sig mer iallafall sÄ fÄr se om jag lyckas fÄ bort sÄ gott som allt nÀr jag tvÀttar den. FÄr se hur resultat av projektet blir.
Idag efter jobbet Äker jag till Göteborg för att möta upp Malin och kanske Àven Johanna och Jessica för att gÄ pÄ Marvels quiz, ska bli sÄ himla roligt! Bra start pÄ veckan!
F.

 
Barn- och kattvakt

IgĂ„r jobbade jag halvdag dĂ„ mamma, Emma, Mira och Nisse kom ner till BorĂ„s. Vi hĂ€mtade upp Sara och sĂ„ Ă„kte vi hem till mig och Ă„t lunch. Vid tre tiden Ă„kte vi ner ill ramnasjön och lekte en stund pĂ„ lekplatsen. Mira visade oss massa konster pĂ„ balansgĂ„ngen och vi försökte Ă€ven göra likadant som henne, Ă€r dock inte tillrĂ€ckligt stark i armarna. Efter ett tag Ă„kte vi och handlade vi lite kvĂ€llsmat. Det blev kycklingsallad med lite bubbel och rosevin. Mycket gott! 

Idag jobbade jag heldag och nĂ€r jag slutade hĂ€mtade jag upp Mira hos Sara. Vi lagade köttfĂ€rssĂ„s och spaghetti hemma hos mig och nu see vi pĂ„ Som hund och katt. SĂ„ lĂ€nge sen jag sĂ„g den filmen. 
Imorgon ska vi göra lite Ă€renden innan mamma och Emma kommer och hĂ€mtar Mira och Nisse. Skönt med en lugn fredagskvĂ€ll! 
F. 

TvÄ silvriga ringar
I slutet av maj skaffade jag mig tvÄ nya smycken i örat och det har vart dags att byta smycken sen nÄgon vecka tillbaka. NÀr jag fyllde Är fick jag nÄgra örhÀngen av Sofia med familj, men de ringarna tyckte jag var lite stora sÄ jag gick i veckan till Glitter och bytte till nÄgra mindre ringar. Valde att testa de mellanstora ringarna och fick hjÀlp av Filip att sÀtta i dem dÄ jag inte lyckades, vÀldigt pilligt haha. VÀldigt nöjd med resultatet!