GetenFrida

TvÄ frÄn idag
NÀr jag kollade pÄ vÀdret hÀromdagen sÄ stod det att det skulle regna frÄn idag och hela veckan fram men nÀr jag vaknade imorse sÄ var det halvmolnigt och ganska varmt sÄ passade pÄ att ta klÀnning idag. PÄ kontoret var det dock rÀtt kallt och framförallt nere i köket, dÄ Àr det riktigt tur att man har snÀll kollega som lÄnar ut sin tjocktröja. Tack Felix! 
Efter jobbet Äkte Sanna och jag till Tugg för att njuta av lite onsdagslyx. Det var lÀngesen jag var pÄ Tugg och en hamburgare kan ju aldrig slÄ fel! Eftersom jag Àter lchf sÄ blev det varken bröd eller pommes för mig, men det var riktigt gott med salladsblad istÀllet för brödet. Aldrig fel med en spontan utemiddag med en bra vÀn! 
F.
Ute i naturen

Onsdag och mitten av arbetsveckan. Dagen har gÄtt okej, vart lite seg stundvis men det fÄr man rÀkna med i denna branschen. IgÄr kvÀll strax efter Ätta bestÀmde jag mig för att ta en promenad, sÄ sagt och gjort sÄ bytte jag om och tog mig ut. Var riktigt hÀrligt vÀder och lagom varmt under hela promenaden. Gick genom stan och runt Ramnasjön, över jÀrnvÀgen dÀr jag passade pÄ att göra lite rumpövningar i trappan innan jag gick hemÄt. SÄ skönt att kunna anvÀnda naturen som ett gym och kommer göra det en del nu det nÀrmsta för mitt gymkort gÄr ut pÄ fredag och jag vill inte lÀgga pengar pÄ ett gymkort just nu, fÄr komma till hösten. Men Àr det fint vÀder ute Àr det sÄ mycket skönare att trÀna utomhus! Har ni nÄgra tips pÄ bra och lÀtta övningar som man kan göra utan ett gym sÄ fÄr ni gÀrna dela med er! 
F.

FĂ„ nytta av sin kunskap
En av de svÄraste sakerna att köpa tycker jag Àr jeans. De Àr antingen för stora eller för smÄ nÄgonstans, aldrig helt perfekta. Jag lyckades hitta ett par riktigt sköna par jeans pÄ Lindex i vÄras, stretchiga och skönt höga i midjan, men sÄklart var den ena storleken lite vÀl tajta runt lÄren och storleken större för stor i midjan. Valde till slut den större storleken, dÄ man alltid kan anvÀnda ett snyggt skÀrp till, men tröttnade i helgen pÄ hur stora de faktiskt va, sÄ jag bestÀmde mig för att göra nÄgot Ät det. De va stora i midjan samtidigt som det blev en bubbla av överflödigt tyg över rumpan nÀr jag stod vanligt, sÄ kÀnde för att förminska bÄde bredden pÄ oket och lite midjan. NÀr jag fixat till oket ungefÀr hÀlften sÄ stort som frÄn början sÄ dom inte riktigt lika stora i midjan sÄ tog bara in nÄgra centimeter för att inte krÄngla till det allt för mycket för mig sjÀlv. SÄ hÀr sÄg byxorna ut pÄ innan.
 Och sÄhÀr blev resultatet. Faktiskt vÀldigt nöjd med hur det blev i slutÀndan och byxorna sitter mycket bÀttre nu Àn innan. SÄ skönt att kunna sy in och göra om klÀder sÄ att de passar bÀttre sÄ man slipper slÀnga och köpa nytt hela tiden, blir sÄ onödigt dyrt dÄ. Allt gÄr ju dock inte att göra om sÄ att det ser bra ut om det Àr för stort, men för det mesta kan man göra nÄgot iallafall. Dessutom Àr det vÀldigt roligt att fÄ nytta av sin kunskap och utbildning.
F.