GetenFrida

Ansvarsfull alkoholservering
Long time no see. Förra mĂ„ndagen var jag pĂ„ kurs tillsammans med tvĂ„ kollegor frĂ„n Pinchos. Vi var pĂ„ Grand i BorĂ„s och lyssnade pĂ„ en förelĂ€sare om ansvarsfull alkoholservering vilket var vĂ€ldigt intressant. Idag Ă€r dĂ„ del tvĂ„ av utbildningen dĂ„ vi ska gĂ„ igenom bland annat konflikthantering och narkotika pĂ„ krogen. Är dessutom ett prov om det vi lĂ€rde oss förra gĂ„ngen, va lĂ€nge sen jag skrev ett prov sĂ„ Ă€r lite nervös men ska nog gĂ„ bra. Efter kursen ska jag jobba sĂ„ blir lĂ„ng dag idag. Men imorgon börjar jag först kl16 sĂ„ kan ta sovmorgon utan problem. Är ledig onsdag-fredag sĂ„ ska Ă„ka hem och hĂ€lsa pĂ„ i Ljungskile/Uddevalla vilket ska bli roligt. 
Hoppas ni fĂ„r en din mĂ„ndag och en bra start pĂ„ veckan! 
F. 
(null)

(null)

Rosalila
Glad tisdag till er alla! Eller ja nu Àr det ju faktiskt onsdag tekniskt sett och jag ska strax sova. Har jobbat idag vilket gick vÀldigt bra, trivs himla bra pÄ jobbet! IgÄr var jag och nÄgra frÄn jobbet pÄ kurs pÄ Grand om hur man serverar alkohol ansvarsfullt. Det var mycket intressant och roligt att fÄ gÄ pÄ! Efter kursen gick jag och fixade mina naglar, sÄ trött pÄ att nagellacket hÄller i typ tvÄ dagar sÄ jag passade pÄ att testa gellack, blev riktigt nöjd! NÀr jag var klar dÀr mötte jag upp Freddy för att gÄ och se pÄ IT. SÄg den gamla för nÄgra dagar sen vilket inte var sÀrksillt lÀskig förutom tÀnderna pÄ Pennywise men den nya var riktigt lÀskig stundvis, hoppade till nÄgra gÄnger. Mycket trevlig eftermiddag med en trevlig vÀn! 
F. 
 
VĂ€xter
I veckan nÀr jag var och handlade lite sÄ hittade jag Àntligen en monstera. Som jag letat! Köpte dessutom ny jord som jag planterat om mina avocadosar i. De hade slutat vÀxa lite nÀr jag var i Usa men nu nÀr de Àr omplanterade och fÄtt vatten sÄ har de börjat vÀxa igen. Har nu i min lÀgenhet pÄ 32kvm 10 vÀxter, kÀnns lagom! Hoppas ni har fÄr en trevlig helg! 
F.