GetenFrida

01.07.17
I lördags åkte Samuel och jag upp till Ljungskile för att gå på ettårs kalas för mitt kusinbarn Liam som fyllde förra veckan. Vi var hemma hos Martins föräldrar och de bor i ett riktigt fint hus med en otrolig utsikt. Vädret var på våran sida då solen sken hela dagen och det var riktigt varmt. Kom några vindpustar då och då vilket var behövligt i värmen.
Vi åt god buffé från laxbutiken, spelade krocket, gick tipspromenad, åt tårta och jordgubbar och bara njöt av sommaren på bästa sätt. Födelsedagsbarnet verkade väldigt nöjd med allt!
På eftermiddagen åkte vi med hem till mamma tillsammans med Sofia och barnen. Vi började med att äta korv med bröd innan vi gick ner till havet för att ta ett dopp. Det hade hunnit bli lite svalare i luften men det var skönt att svalka av sig efter den varma dagen.
Efter badet gick vi tillbaka till mamma där vi satte på grillen och började med middagen. Vi grillade kött, hamburgare och kebabspett och till sververades potatissallad, grönsallad och halloumi. Det blev tyvärr snabbt kallt när solen gått ner, ingen härlig kvällsvärme, så när vi ätit upp gick vi in och satte oss för att slippa frysa och bli kvitt alla knott. Närmare 11-tiden åkte Samuel och jag hem till borås och väl där såg vi några avsnitt av Prison Break. Eftersom vi såg klart på Spartacus för någon vecka sedan så ville vi ha en ny serie att se, Samuel har sett några avsnitt när de gått på tv och jag hade inte sett något avsnitt så då valde vi denna omtalade serie. Har ni sett den? Vad tycker ni?
F.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress