GetenFrida

Sista dagen i Spanien
HÀr kommer lite bilder frÄn huset, tog inte sÄ mÄnga sÄ det egentligen inte var nÄgot speciellt med huset. Men hÀr har ni bilder pÄ mitt rum och mitt pyttelilla badrum (men klagar inte dÄ det Àr vÀldigt skönt med ett eget!).
Bild pÄ den trappan dÀr flest hÀngde dÄ det var endast hÀr, pÄ trappsteg 2 uppifrÄn och nerifrÄn, som wifit fungerade (om det fungerade alls) vilket var vÀldigt bökigt. 
VÄra söta grannar. TvÄ underbart söta föl. De hade nÀstan inget att Àta sÄ jag gick och plockade en bunke full med Àpplen frÄn ÀppletrÀden och matade dem med. Fölen ville dock inte ha nÄgra men de stora hÀstarna ville ha vilket jag med glÀdje gav dem!
Sista frukosten i huset. 
Mira och Leo lekte vÀldigt mycket under veckan vilket var roligt att se!
Under vÄr sista dag i Spanien Äkte vi in till en stad som lÄg nÀra huset som heter Vic. Vi Äkte tillsammans med Emmas ena bror och hans familj vilket var trevligt. NÀr vi kom fram var nÀstan allt stÀngt pÄ grund av siestan vilket var synd sÄ vi Ät lite glass och sen Äkte vi tillbaka till huset för att lata oss vid poolen. 
PÄ kvÀllen efter middagen hade vi boule turnering. Det var vÀldigt roligt och nÀstan alla i sÀllskapet var med och spelade. Jag lycktades ta mig till finalen och knipa en tredje plats. Sen var det dags att packa ihop mina grejor dÄ det var en tidig morgon ivÀg till flygplatsen. Det var en riktigt mysig och trevlig vecka i Spanien!
Delar av min underbara familj!
Hela sÀllskapet minus Tora som lÄg och sov. Ett hÀrligt gÀng!
NÀr vi kom upp pÄ tredje vÄningen hittade vi en fladdermus som irrat sig in. Den flög runt i rummet lÀnge innan den slutligen hittade ut. Andra för den veckan.