GetenFrida

Danmarksresa #2
PÄ morgonen i Danmark gick vi ner och Ät frukost och gosh vad vi Ät! Det fanns mackor, flingor, stekt potatis, bacon, Àgg av olika slag, pannkakor och mycket fÀrsk frukt. SÄ himla gott med fÀrsk frukt! 
Efter frukosten ville mamma, Emma och Mira bada lite mer sÄ vi andra gick till stan och kolldae lite i affÀrer, jag köpte nÄgra drinkpinnar till min fest. 
NÀr vi checkat ut sÄ Äkte vi till Skagen dÀr vi spenderade resten av dagen innan det var dags för att ta fÀrjan hem vid 8 tiden. Det var sÄ himla fint och vi hade sÄn tur med vÀdret! Det var soligt och lite molnigt och vÀldigt varmt. Kunde inte hoppats pÄ bÀttre vÀder! 
Vi gick runt och kollade pÄ stenar, gick i vattenbrynet och gick Ànda ut till spetsen av stranden dÀr Skagerack och Kattegatt möts. 
Älskade mormor och morfar! BĂ€sta morförĂ€ldrar man kan önska sig! 
Vi gick ju sÄklart ut i vattnet och eftersom jag hade jeans som inte gick att dra upp sÄ lÄngt sÄ blev jag lite blöt av vÄgorna, men helt klart vÀrt det. Torkade snabbt i vÀrmen!
Finaste mammorna!
NÀr vi kÀnde oss klara med stranden Äkte vi in till samhÀllet i Skagen för att Àta lunch. Valde hamburgare och det kan vara den godaste hamburgaren jag nÄgonsin Àtit. SÄ fantastisk!
Och till efterrÀtt blev det sÄklart glass!
Blev lite shopping pÄ fÀrjan. Köpte en Baileys, en Marc Jacobs parfym och tvÄ toblerone. Det var vÀldigt skönt att lÀgga sig i sÀngen nÀr vi kom hem strax efter tolv pÄ kvÀllen och var inte jÀttepigg pÄ att jobba dagen efter men det gick bra. Nu ska jag sova för imorgon ska jag troligtvis gÄ till jobbet dÄ mitt busskort tog slut idag och tÀnkte att det var lika bra att ta vara pÄ tillfÀllet för en promenad och imorgon kvÀll ska vi grilla med nÄgra arbetskamrater vilket ska bli vÀldigt trevligt! Bara vÀdret hÄller i sig sÄ att det inte regnar. Gonatt!