GetenFrida

28 juli

Min fredag började med att jag hade en katt springandes mellan benen pÄ mig och ville vara med pÄ allt jag gjorde. Fick dock lÀmna honom nÀr jag Äkte till jobbet och dÄ gissar jag pÄ att han vÀckte nÄgon av de andra istÀllet.
Nisse blev riktigt glad nÀr Mira och jag kom hem, mjauade och strök sig mot oss, och Mira var glad över att se honom. Efter middagen sÄg Mira pÄ film och jag tog bort barken frÄn stubben. KÀnde pÄ mig att det var nÄgra djur som bosatt sig dÀr inne, vilket stÀmde vÀldigt bra. Barken var mycket enklare att fÄ bort Àn jag trott, rÀckte att jag stack ner en skruvmejsel nÄgra cm och tryckte lite lÀtt utÄt sÄ lossnade den hela vÀgen bit för bit. Nisse var vÀldigt nyfiken av vad jag höll pÄ med, han var framme flera gÄnger och nosade pÄ stubben och lekte lite med sopsÀcken jag la ut för att skydda golvet. Ska tvÀtta av den sÄ att det blir rent trÀ pÄ sidorna och kanske ocksÄ slipa lite pÄ ovansidan för att fÄ bort allt mögel. Köpte ett mögelmedel i lördags som jag la pÄ sÄ att det inte ska sprida sig mer iallafall sÄ fÄr se om jag lyckas fÄ bort sÄ gott som allt nÀr jag tvÀttar den. FÄr se hur resultat av projektet blir.
Idag efter jobbet Äker jag till Göteborg för att möta upp Malin och kanske Àven Johanna och Jessica för att gÄ pÄ Marvels quiz, ska bli sÄ himla roligt! Bra start pÄ veckan!
F.