GetenFrida

Liseberg
I söndags Äkte vi till Liseberg för att trÀffa största delen av slÀkten för att fira morfar. Det var vÀldigt mysigt och roligt! Vi började med att Àta och jag valde som vanligt hamburgare, dock inte den bÀsta men god ÀndÄ. Till efterrÀtt blev det brownie och mjukglass. 
Efter att vi Àtit gick vi runt och Äkte lite barnattraktioner. Började med Farfars bilar och sen blev der Rabalder, Kanin resan och nÄgra andra innan vi gick upp till det nya stÀllet med karusell och lekplats. SÄ himla roligt att se att de fixar sÄ mycket som Àr banrvÀnligt och för barnfamiljer. 
Systerbild, vi stod över att Äka Kanin resan och stod hellre och tog lite kort pÄ de som Äkte. 
Den nya för Äret, sÄg vÀldigt rolig ut! Man kunde snurra runt om man ville men om man inte vill kunde man bara njuta av utsikten. MÄste prova den i sommar! 
Underbara mormor och morfar! 
Elin var den av dessa tre som var lyckligast att Äka karusell hehe. 
Gruppbild! Alla kom med vilket var roligt utom Mira som gömde sig bakom Emma. Jag har verkligen en helt fantastiskt bra familj och slÀkt!
SÄklart en bild pÄ mig och födesedagsbarnet. Grymt lycklig över att ha dig i mitt liv och som förebild!
Mamma och jag Äkte Sagoslottet tillsammans vilket var mysigt! Efter Sagoslottet Äkte vi elefanterna och drakbÄtarna som ligger bredvid innan det var dags för Sara och mig att gÄ till bussen och de andra passade pÄ att Àta pÄ Taube restaurangen. En mycket mysig dag tillsammans med de jag tycker om bÀst!