GetenFrida

RegnbÄgens alla fÀrger
Åkte till Knalleland efter jobbet idag för att köpa femte Harry Potter-boken och passade dĂ„ pĂ„ att gĂ„ in pĂ„ H&M för att spana in deras rea och hittade dĂ„ ett par jeans med vida ben för 100kr vilket jag tyckte att dom va vĂ€rda. FĂ„r se om jag behĂ„ller benen som dom Ă€r eller om jag syr in dom lite, men det Ă€r ett litet problem. Promenerade frĂ„n Knalleland till resecentrum dĂ€r jag tog bussen för att Ă„ka hem. Gjorde nĂ„gra mackor och nu sitter Sara och jag och ser pĂ„ Lejonkungen. Ska snart lĂ€gga mig för att avsluta denna apdĂ„liga dagen.
Imorgon ska jag pÄ bio med Sanna efter jobbet vilket ska bli vÀldigt roligt!  
Pride börjar i BorÄs pÄ torsdag och Àlskar att de satt upp flaggor pÄ flera stÀllen! 
 
EllagÄrden
I söndags fick vi lite spontantbesök av mormor, morfar och Agneta vilket var vÀldigt trevligt! Vi Äkte ivÀg och Ät lite lunch nÀr de kommit ner och jag kom pÄ stÀllet som min chef alltid pratar om sÄ vi Äkte dit och det var helt klart vÀrt besöket! SÄ himla gott och sÄ fruktansvÀrt mÀtt jag blev efterÄt! Det var söndagsbrunch med himla mycket att vÀlja mellan och sÄklart en efterrÀttsbuffé, det Àr helt klart den bÀsta buffeén! 
NÀr alla var mÀtta och belÄtna sÄ Äkte vi till RÄngedala och köpte lite blommor till vÄran uteplats. Sara hittade en hallonbuske som ska vara i kruka som vi planterade nÀr vi kom hem, sÄ fÄr hoppas vi fÄr lite hallon i sommar. Det var vÀldigt mysigt med lite besök! 
NÀr mormor, morfar och Agneta hade Äkt hem sÄ fixade jag med skohyllan (Àntligen) vilket blev vÀldigt bra. Glömde ta en bild pÄ hur det sÄg ut innan men tÀnk er hela golvet fullt med skor och jÀmför med hur det ser ut pÄ bilden. En klar förbÀttring vÀl?! Skönt att fÄ iordning pÄ smÄsaker som man stört sig pÄ ett tag! Nu ska jag se nÄgot avsnitt av Greys innan jag ska lÀsa i HP och sen sova. Hoppas ni haft en bra tisdag!
 
Privet Drive
Idag vaknade jag före klockan ringde med nackspÀrr, kunde inte röra huvudet utan att det gjorde riktigt ont. Som tur va gick det över tills jag skulle gÄ upp men jag mÄdde ÀndÄ inte helt bra. Jag gjorde mig iordning och Äkte in till jobbet men stannade bara en halvtimma dÄ jag kÀnde mig yr och hade vÀldigt ont i huvudet sÄ jag Äkte hem för att vila. Har fÄtt flera yrselattacker nÄgra dagar de senaste veckorna. Det Àr vÀldigt obehagligt och vet inte vad det beror pÄ eller vad jag kan göra Ät det. Har ni nÄgot förslag?
Vid tvÄ Äkte vi ner till Ica för att handla lite mat vilket behövdes. Nu sitter vi och ser pÄ Harry Potter and the Philosopher's Stone vilket jag vart sugen pÄ lÀnge. Ska bli sÄ himla roligt att Äka till Warner bros studios igen i höst! Har ni nÄgra semesterplaner?