GetenFrida

En lugn morgon
Sitter i sängen och lyssnar på musik och njuter av att vara ledig idag. Har ätit frukost, vilket inte gick som planerat dock. Tog igår fram falukorv då jag blev sugen på det och rödbetssallad men imorse när jag skulle sätta mig och äta ser jag att rödbetssalladen gått ut i datum så fick slänga den tyvärr, så fick bli bara falukorv. Ska ta och göra mig iordning för att gå ner till stan och sen bort till badhuset där Sanna och jag ska simma innan vi går och äter lite lunch. I eftermiddag ska jag träffa Bea och ge henne en liten tidig julklapp som jag köpte när jag var hemma i Ljungskile sist. Tror hon kommer gilla den! Hoppas ni får en fin torsdag! 
F.
 
7 november
Såhär startade jag denna tisdagen. Frukost i sängen och såg på Peaky Blinders. Upptäckte att det bara är ett avsnitt kvar av det som finns på Netflix, mycket tråkigt för den är så himla bra!! Har ni sett den? Nu är jag på jobbet och om det är som det såg ut att bli igår så är det lugnt. Får se om jag stannar till elva eller går hem tidigare. Hoppas ni har en bra tisdag!
F.
 
Hjärtan på tråd
När jag var hemma i Ljungskile och Uddevalla förra veckan så passade jag på att åka till Ikea med Mira, mormor och morfar. Köpte mig en vas till min hjärtan på tråd växt då den haft en väldigt liten kruka. Läste lite och såg att man kunde få den att bli större genom att lägga en bit av tråden i jorden så skulle den slå rot och få fler trådar. Så testade det när jag nu planterade om den. Är det någon av er som har en sån här växt? Är eran lika liten som min eller större? 
F.