GetenFrida

En lugn morgon
Sitter i sÀngen och lyssnar pÄ musik och njuter av att vara ledig idag. Har Àtit frukost, vilket inte gick som planerat dock. Tog igÄr fram falukorv dÄ jag blev sugen pÄ det och rödbetssallad men imorse nÀr jag skulle sÀtta mig och Àta ser jag att rödbetssalladen gÄtt ut i datum sÄ fick slÀnga den tyvÀrr, sÄ fick bli bara falukorv. Ska ta och göra mig iordning för att gÄ ner till stan och sen bort till badhuset dÀr Sanna och jag ska simma innan vi gÄr och Àter lite lunch. I eftermiddag ska jag trÀffa Bea och ge henne en liten tidig julklapp som jag köpte nÀr jag var hemma i Ljungskile sist. Tror hon kommer gilla den! Hoppas ni fÄr en fin torsdag! 
F.
 
7 november
SÄhÀr startade jag denna tisdagen. Frukost i sÀngen och sÄg pÄ Peaky Blinders. UpptÀckte att det bara Àr ett avsnitt kvar av det som finns pÄ Netflix, mycket trÄkigt för den Àr sÄ himla bra!! Har ni sett den? Nu Àr jag pÄ jobbet och om det Àr som det sÄg ut att bli igÄr sÄ Àr det lugnt. FÄr se om jag stannar till elva eller gÄr hem tidigare. Hoppas ni har en bra tisdag!
F.
 
HjÀrtan pÄ trÄd
NĂ€r jag var hemma i Ljungskile och Uddevalla förra veckan sĂ„ passade jag pĂ„ att Ă„ka till Ikea med Mira, mormor och morfar. Köpte mig en vas till min hjĂ€rtan pĂ„ trĂ„d vĂ€xt dĂ„ den haft en vĂ€ldigt liten kruka. LĂ€ste lite och sĂ„g att man kunde fĂ„ den att bli större genom att lĂ€gga en bit av trĂ„den i jorden sĂ„ skulle den slĂ„ rot och fĂ„ fler trĂ„dar. SĂ„ testade det nĂ€r jag nu planterade om den. Är det nĂ„gon av er som har en sĂ„n hĂ€r vĂ€xt? Är eran lika liten som min eller större? 
F.