GetenFrida

Karamel sutra Core

NĂ€r jag var och handlade igĂ„r efter jobbet passade jag pĂ„ att köpa en Ben&Jerrys dĂ„ jag haft ont i halsen de senaste dagarna. SĂ„ igĂ„r efter middagen sĂ„ Ă„t jag tvĂ„ tredjedelar och fick ont i magen efterĂ„t, det kunde jag dock rĂ€kna ut efter att inte ha Ă€tit glass pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge! Men det smakade gott för halsen och resterande glass smakade gott idag. 

Imorgon ska jag fixa en sak pĂ„ morgonen och efter jobbet ska jag klippa mig, vilket verkligen behövs! Lite höstfrĂ€sch i hĂ„ret sitter aldrig fel! 

Odling
Mina avocados vÀxer sÄ det knakar. Den första bilden togs den 20 augusti och den andra idag. Jag kan se skillnad dag frÄn dag vilket Àr vÀldigt roligt. FÄr se om det blir nÄgra avocados pÄ trÀden eller inte. NÄgon som vet hur stora avocadotrÀd blir? 
Sitter och ser pÄ Into the Woods, inte sett den sen den hade premiÀr 2017 och jag sÄg den i London tillsammans med aupairerna. Den Àr riktigt bra, har ni sett den? 
F.
 
CitysÀlj kickoff 2017
I lördags var det dags för den Ärliga kickoffen och vi samlades utanför jobbbet vid 10-tiden för att packa in oss i bussen som skulle ta oss nÄgonstans. Jag hade under en tidigare vecka vunnit en VIP-plats sÄ ajg plus nÄgra andra fick en pÄse med en Smirnoff, JÀgershot, liten flaska champagne, en öl och en chipspÄse. Bussresan tog cirkus 2,5-3 timmar och tillslut var vi framme i Mellbystrand. 
NĂ€r vi kom fram fick vi varsin tshirt, macka och blev tilldelade rum dĂ€r vi bĂ€ddade sĂ€ngarna innan det var dags för tĂ€vlingar. Det bla var stafett, Ă€ggbalansering, sĂ€ckhoppning och dra rep genom klĂ€derna frĂ„n halsrigning till foten. Det var riktigt roligt och mitt lag var grymma! Vi hade tur med vĂ€dret dĂ„ det var sol och varmt hela dagen, kom nĂ„gra fĂ„ droppar under eftermiddagen. Vi spelade fotboll och volleyboll, vi var till och med nere pĂ„ stranden och spelade volleyboll pĂ„ sand och badade. Jag tyckte det var varmt i vattnet medan de andra som badade tyckte det var kallt. Är man van vid havet sĂ„ Ă€r man! 
En mycket bra kvÀll som resulterade i en vÀldigt slapp söndag i sÀngen halvsovandes. Har lite blÄmÀrken pÄ underarmen sen volleybollen och ont i hela kroppen sen allt springandes och sportandes, men helt klart vÀrt det! Alltid roliga fester med jobbet!
F.