GetenFrida

SolnedgÄng vid sjön
Veckan började inte sÄ bra dÄ bÄde Sara och jag lÄg sjuk hela helgen och lÄg Àven pÄ mÄndagen och har kÀnt mig lite konstigt varje dag denna veckan. SÄ jobbigt nÀr det gÄr upp och ner hela tiden. Ena stunden kÀnner man sig frisk och andra nÀstan dödssjuk. Nu kÀnner jag mig nÀstan ÄterstÀlld, mÄr lite illa ibland och har ont i huvudet/ögonen sÄ ska bli riktigt skönt att göra synundersökning nÀsta vecka. Idag ska vi till torp och kika lite. Fick lön igÄr sÄ Àr inte helt pank nu vilket kÀnns skönt hehe. Hoppas ni har en bra lÄngfredag! 
 
Ikea och rummet
I söndags kom pappa hit och dÄ Äkte vi till IKEA för att kolla pÄ lite möbler och annat till lÀgenheten och jag lyckades hitta förvaring till under min sÀng sÄ nu har jag bÄde en högre sÀng och mer förvaring vilket Àr vÀldigt skönt! Vi passade pÄ att Àta lunch nÀr vi kom dit och jag tog Àven en mocharuta vilket var vÀldigt gott. 
Detta fick vi med oss. Förutom förvaringen till mig köpte vi hylla till hallen och badrummet och Sara köpte ett spegelskĂ„p som hon ska ha som sminkskĂ„p. VI har fĂ„tt upp allt förutom hyllan i hallen som inte Ă€r helt klar men det fixar vi snart. Är sĂ„ himla roligt att fixa i lĂ€genheten!
SÄhÀr sÄg det ut i rummet med min vanliga sÀng. 
Dessa hyllorna köpte jag och Sara hjÀlpte mig att bygga ihop dom pÄ kvÀllen. 
Och sĂ„hĂ€r ser det ut nu. SĂ„ himla nöjd med hur det blev! Är skönt att ha mer förvaring Ă€n tre garderober i mitt rum till tex lakan, filtar, handdukar och annat som Ă€r skönt att inte ha framme. Ska bli roligt att fĂ„ upp lite fler tavlor och taklampa sĂ„ att rummet blir helt fĂ€rdigt.
 
Lördag och mellon
 IgÄr efter att vi fixat i lÀgenheten och myst Äkte mamma, Emma, Mira och Ossi hem. Sara och jag satte oss dÄ i soffan och kollade pÄ Dexter innan det var dags för mellon. 
Jag provade att göra pommes i Saras multifryer vilket blev vÀldigt gott. Det enda var att alla blev inte helt klara sÄ nÀsta gÄng fÄr jag köra dom lite lÀngre. Och efterÄt Ät jag lite kinapuffar som jag vart sugen pÄ sÄ himla lÀnge. Det var vÀldigt gott! Idag kommer pappa hit och vi ska till ikea vilket ska bli kul och förhoppningsvis hittar vi lite grejer till lÀgenheten!