GetenFrida

Citysälj kickoff 2017
I lördags var det dags för den årliga kickoffen och vi samlades utanför jobbbet vid 10-tiden för att packa in oss i bussen som skulle ta oss någonstans. Jag hade under en tidigare vecka vunnit en VIP-plats så ajg plus några andra fick en påse med en Smirnoff, Jägershot, liten flaska champagne, en öl och en chipspåse. Bussresan tog cirkus 2,5-3 timmar och tillslut var vi framme i Mellbystrand. 
När vi kom fram fick vi varsin tshirt, macka och blev tilldelade rum där vi bäddade sängarna innan det var dags för tävlingar. Det bla var stafett, äggbalansering, säckhoppning och dra rep genom kläderna från halsrigning till foten. Det var riktigt roligt och mitt lag var grymma! Vi hade tur med vädret då det var sol och varmt hela dagen, kom några få droppar under eftermiddagen. Vi spelade fotboll och volleyboll, vi var till och med nere på stranden och spelade volleyboll på sand och badade. Jag tyckte det var varmt i vattnet medan de andra som badade tyckte det var kallt. Är man van vid havet så är man! 
En mycket bra kväll som resulterade i en väldigt slapp söndag i sängen halvsovandes. Har lite blåmärken på underarmen sen volleybollen och ont i hela kroppen sen allt springandes och sportandes, men helt klart värt det! Alltid roliga fester med jobbet!
F.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress